otsikko

Esittely

   

Minä olen Linda Yli-Ketelä, 22-vuotias nainen Etelä-Pohjanmaalta, Soinista. Työllistän itseni tarjoamalla erilaisia hevosalan palveluita (pääasiassa ratsutuksia ja tallinomistajien lomitusta). Työni ohella kouluttaudun alan oppilaitoksessa ja valmentaudun molemmissa päälajeissa; koulussa Helkky Ylösen silmän alla ja esteillä Maija Pellikan sekä Piia Pantsun avustuksella. Kokoni puolesta voin ratsuttaa myös pienempiäkin poneja (sk.110cm alkaen).

   

Aloitin hevostelun 6-vuotiaana ratsastustunneista sekä heppakerhosta ja sillä tiellä ollaan edelleen. 10-vuotiaana sain ensimmäisen oman ponini ja sen kanssa harrastelin ja tein töitä muutaman vuoden ajan nostaen sen tasoa. Myin ponin sittemmin kilpailevaan kotiin ja se hyppäsikin aina 110-120cm tasolla saakka.

     

Olen jo nuorena ratsastanut paljon nuoria hevosia, sekä hevosia joilla muut eivät uskaltaneet tai halunneet ratsastaa. Vuosina 2012 ja 2013 olin töissä Belgiassa Riikka Koljosen tallilla Haras de l'Aubella. 2012 tein tallitöitä ja ratsastin Riikan poneja ja 2013 olin ratsuttajana, jolloin työnkuvaani kuului nuorten sisäänratsutuksia sekä vanhempien hevosten ratsutusta. Edellisessä työpaikassani työskentelin puolentoista vuoden ajan ratsuttajana. Ratsukoulutin, kilpailutin ja ajo-opetin kymmeniä hevosia tuona aikana.

     

Olen työssäni ehdottoman tarkka ja täsmällinen sekä etenen hevosen ehdoilla. Jäljiltäni hevoset ovat itsevarmoja, pitävät työnteosta ja ovat keveitä edestä reagoiden pohkeeseen vastaanottavasti. Olen kilpaillut esteluokissa aina 120cm asti ja koulussa heA, kenttäkilpailujakin on muutamat takana harrastetasolta. Kokemusta minulla on nuorten hevosten esittämisestä ikäluokkakilpailuissa, muunmuassa laatuarvosteluissa ja laatuponikilpailussa. Myös kantakirjaukset ja näyttelyesittäminen ovat tulleet tutuksi jo pidemmältä ajalta.

     
[      etusivu         |         esittely         |         hinnasto         |         palvelut         |         yhteystiedot       ]

WEBDESIGN Valokuvaus Tuulia N 2016 - www.tuulian.net